Vloerverwarming Lelystad

Verwarming in uw vloer heeft veel voordelen. Het zorgt voor een aangename warmte. Door het grote stralingsoppervlak wordt de warmte gelijk verdeeld. Daarnaast is er minder sprake van luchtcirculatie en dus minder tocht. Als u warmte vanuit de vloer komt is dat bovendien duurzaam. Door het grote stralingsoppervlak hoeft de luchttemperatuur in huis niet hoog te zijn en kunt u de thermostaat dus 1 of 2 graden lager zetten. Garant is uw vloerverwarming specialist en staat in de regio Lelystad voor u klaar.

Vloerverwarming werkt niet

Wordt uw vloerverwarming niet warm? Het kan zijn dat de pomp aan vervanging toe is of er is sprake is van een lekkage. De CV monteurs van Prowil Installatietechniek helpen u graag bij de reparatie van uw vloerverwarming. Wij bieden snelle dienstverlening en informeren u over de mogelijkheden.

Onderhoud aan uw vloerverwarming

Het is verstandig eens in de zoveel tijd een onderhoud uit te voren. Omdat een vloerverwarming een complex systeem is, wilt u problemen liever voorkomen dan genezen. Voor onderhoud aan uw vloerverwarming kunt u bij Prowil Installatietechniek terecht. Wij kunnen het systeem voor u ontluchten en doorspoelen. Het is belangrijk dat u dit regelmatig doet om grotere problemen te voorkomen. Neem contact met ons op via 0341 - 21 18 00 voor meer informatie over onze diensten.