CV reparatie Lelystad

Heeft u geen warm water meer of komt u ‘s ochtends in een koude keuken? Waarschijnlijk is uw CV ketel kapot. Zonder warm water komt u de dag misschien niet door. Uw CV ketel moet gerepareerd worden. Soms is een CV reparatie in een uurtje klaar, maar soms is er een hardnekkiger probleem dat opgelost moet worden. Zo kan er bijvoorbeeld een probleem zijn met:

  • de thermostaat
  • de radiator
  • de warmtepomp
  • de warmtedruk

Er kan ook sprake zijn van een CV lekkage. Bij All-Round Service in Lelystad bent u verzekerd van een snelle en effectieve oplossing. Door onze jarenlange ervaring zijn wij bekend met de meeste CV problemen en zult u snel weer toegang hebben tot warm water.

Hulp bij CV reparatie

Het is belangrijk tijdig een CV monteur in te schakelen. Storingen die niet worden opgelost kunnen leiden tot grotere problemen en uiteindelijk vervanging van uw CV ketel. Soms kunt u zelf al iets doen om de storing te verhelpen. Er kan een resetknop op uw CV zitten. U kunt hier met behulp van de handleiding gebruik van maken om uw CV te resetten. Daarnaast kunt u de drukmeter in de CV controleren. Kunt u niet achter de oorzaak van het probleem komen of heeft u geen idee wat u moet doen? Wij zijn uw spoedservice in de regio Lelystad.

CV monteur voor CV reparatie

De CV monteur van All-Round Service helpt u graag! Wij kunnen u ook van dienst zijn door periodiek bij u langs te komen voor CV onderhoud zodat hoge kosten voor CV reparatie voorkomen worden. Bel gerust 0320 - 79 91 57 of vul ons contactformulier in indien u vragen heeft of meteen een afspraak wilt maken.