Oplossen CV storing in Lelystad

Als uw cv ketel uitvalt door een storing is dit erg onprettig. Koud water uit de kraan en nog koudere voeten in de ochtend. De storing in uw cv ketel moet dus zo snel mogelijk opgelost worden.

Met wat geluk bent u zelf in staat een heel eind te komen om het probleem te verhelpen. Door de ketel uit te zetten en daarna weer te starten, is in enkele gevallen het probleem verholpen. Als er sprake is van foutcodes op het display, kunt u deze nazoeken in de handleiding of online.

Wil de ketel ook na het eigen onderzoek niet meer verwarmen? Neem dan contact op met Prowil Installatietechniek in Lelystad en omgeving. Eén van onze vakmensen staat dan paraat om u te helpen!

Is uw CV plotseling uitgevallen?

Tegenwoordig zijn er goede cv ketels van vele merken beschikbaar. Ondanks dat is een cv storing altijd mogelijk. Raadpleeg de informatie van de fabrikant bij een probleem.

Hieronder vindt u meer informatie over cv storingen van specifieke ketel fabrikanten:

Schroom niet om contact met ons op te nemen als u er ook met deze informatie niet uitkomt.

Hulp bij CV storing in Lelystad

Onze specialisten hebben veel kennis over de meeste ketel merken. Wanneer u met spoed geholpen wil worden bij uw cv storing in Lelystad, schakelt u Prowil Installatietechniek in. Heeft u direct behoefte aan een afspraak? Bel dan gelijk 0341 - 21 18 00 of vul het contactformulier in. We nemen snel contact met u op!